ظروف سرامـیک-کاسه و پیـاله-بشقاب-سرویس چینی-دیس-ظروف آرکوپال

Wiki Article

فروشگاه ظروف چینی «عيشي» و «محمود مجلّد» نيز از هنرمندان دوره سلطان يعقوب بودهاند. در دورههاي متأخر، از جمله در عهد تيموريان و صفويان نيز صحاف، علاوه بر تسلط به فن تجليد، از ديگر هنرهاي عصري چونان افشانگري، ابريسازي، نقاشي، مقواسازي، تذهيب، خوشنويسي آگاه بوده و در زمره اهل فضل و دانش بودهاند. میکاوتورمالین از جمله کانیهای مزاحم آنها به حساب میآیند. در آغاز قرن 13 بتدريج خوشنويسي اقلام شش گانه به ويژه خط نسخ مورد توجه واقع شده و خوشنويسان گوناگوني ظهور كردند، از جمله محمد محسن اصفهاني، عبدالله عاشور رناني، عبدالعلي خراساني، زين العابدين قزويني، وصال شيرازي، و فرزندان وصال (وقار، حكيم، داوري)، ميرزا احمد شاملو، زين العابدين اشرف الكُتّابِ اصفهاني، علي رضا پرتو اصفهاني، غلامعلي اصفهاني كه به پيروي از شيوه ميرزا احمد نيريزي، مراحل خوشنويسي نسخ را به درجات عالي رسانيدند. در زمان صفويه خوشنويس ديگري به ميدان هنرنمايي آمد كه سرآغاز درخشانترين فصل خوشنويسي بود: ميرعماد سيفي قزويني، از هنرمندان دوره شاه عباس صفوي است. آنچه مسلم است اينكه از صدر اسلام تا مدت پنج قرن، خط كوفي در ايران معمول بوده، ولي بيشتر در كتابت قرآن و تزيينات بناها و غيره به كار ميرفته است. هنر خوشنويسي در پنجاه سال اخير سده چهاردهم، با اقبال روبه رو نبود؛ چنانكه در مدت twenty سال، خوشنويس مسلم خط نستعليق ميرزا محمد حسين عماد الكتاب و خوشنويس فردي در اقلام شش گانه جز عبدالحميد اميرالكُتّاب ملك الكلامي كردستاني ديگري به شهرت استادان قديم نرسيد. Th is ᠎put up has been writt᠎en with G​SA C on​te᠎nt Gen᠎erator DE​MO!


سرویس ظروف آشپزخانه

سرويس چيني زرين وصالان اين عوارض و ضايعات را رفع ميكردند و حواشي را با كاغذ تازه، چنان هنرمندي وصله ميزند كه تميز ورق وصالي شده دشوار بود. صحافان ابزار و آلات بسياري داشتهاند: انواع چسبها (سريش، سريشم، كتيرا، نشاسته، سفيده تخم مرغ)؛ سنگ زيردست، قيچي، خط كش، پوست (تيماج، ميش، ساغري)، ضربي، سوزن، درفش، نخ، ستاره، كارد، كارد كج، شفره (يا كاردك)، سوهان و سمباده، مشته، قيد، كاغذ، رنگ، مقوا، طلاي ورق و پودر، پارچه ململ نخي. «ورّاق» در اصل به معني كسي است كه كاغذ ميساخته، يا كسي كه ورق را به اندازههاي گوناگون ميبريده است، در پارهاي از نقاط كشورهاي اسلامي در گذشته «وراق» به معني كاغذفروش بوده است و گاه معناي كاتب و كراسه نويس و مُجَلِد را نيز ميرسانيده است. گاه وصله زن براي رسيدن به مقصود، كاغذ را پوست ميكرده است. در زمينه جلدهاي مندرس نيز به همين گونه وصله زن از مقوا و اجناس نوع جلدها بهره ميجسته است. كهنترين نمونه اين گونه خط، عقد بيع زميني است كه مارگيوث تاريخ تحرير آن را 401 هجري خوانده است. اين مجموعه تاريخ تحرير ندارد و ظاهراً همه از آثار قرن دوازدهم قمري در دوره صفوي باشد.


سری سرویس چینی

خط عربي در اواخر قرن سوم و آغاز قرن چهارم با ظهور ابن مُقله (272-328 ه.ق) وزير المقتدر خليفه عباسي، وارد مرحله نويني شد. ابن نديم در الفهرست، از نوعي خط ايراني به نام «قيرآموز» (پيرآموز) ياد كرده كه ايرانيان با اين خط كتابت ميكردهاند. از نمونههاي برجسته هنر خوشنويسي در اين دوره است بايد از: ديوان عليشير نوايي به خط سلطان علي مشهدي (در موزه متروپوليتن) به تاريخ 905ق.، نسخه ديوان جامي به خط عبدالكريم خوارزمي (در موزه متروپوليتن) و يك جلد قرآن به خط ابراهيم سلطان مورخ 827ق. در آستان قدس رضوي مشهد ياد كرد. از دوره بايسنقر و سلطان حسين ميرزا بايقرا ميتوان از صحافان به نامي چون مولانا ذاتي لاري در تبريز و رمضان نباتي در استرآباد و عشرتي قلندر در تبريز و فتوحي اصفهاني و فكري خرید ظروف چینی به صورت تکی استرآبادي ياد كرد. اما نگهداری از ظروف چینی نیاز به مراقبت و احتیاط بیشتری دارد. سوپ خوری: یکی دیگر از ظروف چینی سوپ خوری است که دارای طراحی منحصربفرد بوده و تفاوت زیادی با بشقاب دارد. میزان سفیدی چینی نشان از کیفیت مواد اولیه و تولید دارد، اگر شما بشقابی ساده از چند برند را کنار هم قرار دهید با نگاهی دقیق متوجه تفاوت طیف رنگ سفید و ضمینه هر کدام خواهید شد، در نتیجه هر چه رنگ چینی به سفید نزدیک تر باشد، با کیفیت تر است.


بهترین سرویس چینی

درصورتی که ظرفی شکسته بهدستتتان برسد، یا ایراد کیفی داشته باشد، یک بار آن را برای شما عوض میکنند. دقت کنید برای جلوگیری از ایجاد لکه و سیاهی، قبل از ادامه دادن کار روی طرحی که کار می کنید بگذارید تا کاملاً خشک شود. 3. چند ثانیه صبر کنید تا چسب اندکی خشک شود. البته وراق به معني كاتب و نسخهنويس، پيشينهاي طولاني دارد، چنانكه گفتهاند برخي از دانشمندان گاه چند وراق داشتهاند كه آثارشان را استنساخ و نسخ خطي آنان را منتشر مي كردهاند. البته صحافان در ادوار پيشين، تنها به تجليد كتاب نميپرداخته، بلكه به اين نام و يا به عنوان وراق، به استنساخ، مقابله و تصحيح نسخ نيز اهتمام ميكردهاند؛ گاه وصالي و تعمير كتابهاي مندرس و اوراق نيز انجام ميدادهاند. به عنوان نمونه می توان ظروف زرین و مقصودی را نام برد که منحصر به ایران هستند. این مدل سبد بافته شده از ساقه های طبیعی نی بامبو می باشد و از استحکام بسیار خوبی نیز برخوردار می باشد و از آن می توان به عنوان سبد میوه ، سبد سبزیجات و یا نان نیز استفاده کرد .

Report this wiki page